Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη την 1 Μαρτίου 1965 και ήρθα στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια μου σε ηλικία επτά ετών. Εγκατασταθήκαμε στο Παλαιό Φάληρο όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα.

Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου και το 1987 απέκτησα το πτυχίο ΤΕΙ Νοσηλευτικής της Αθήνας. Στη συνέχεια εργάστηκα στο Τζάννειο Νοσοκομείο Πειραιά ως νοσηλευτής χειρουργείου για τρία χρόνια.

Η μεγαλύτερή μου επιθυμία ωστόσο ήταν πάντα το να σπουδάσω και στη συνέχεια να καταφέρω να εργαστώ ως Φυσιοθεραπευτής. Έτσι και χωρίς καν να γνωρίζω Γερμανικά, αποφάσισα σε ηλικία 24 ετών να εγκατασταθώ στη Γερμανία προκειμένου να φοιτήσω στη Σχολή Φυσιοθεραπείας του Μονάχου, όπου ήξερα ότι ήταν μια από τις καλύτερες σχολές Φυσιοθεραπείας στον κόσμο.

Το 1991-1994 ολοκλήρωσα τον Α’κύκλο Φυσιοθεραπείας στο Μόναχο και το 1995-1996 το Β’κύκλο Φυσιοθεραπείας στο Schwandorf της Γερμανίας. Τον Απρίλιο του 2002 απέκτησα το Ανώτατο Πτυχίο Φυσιοθεραπείας (Bachelor Degree), Hogeschool van Amsterdam, Institute of Physiotherapy της Ολλανδίας.

Εργάστηκα για 8 χρόνια στο Πανεπιστημιακό Ορθοπεδικό Νοσοκομείο του Μονάχου σαν νοσηλευτής και Φυσιοθεραπευτής (1989-1997) και 4 χρόνια (1997-2001) σαν συνεργάτης σε Φυσιοθεραπευτικό Εργαστήριο στο Μόναχο και παράλληλα στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Furstenfeldbruck.

Στα τέλη του 2001 επέστρεψα στην Ελλάδα και αρχικά διατηρούσα Φυσιοθεραπευτήριο επί της οδού Ναϊάδων στο Παλαιό Φάληρο για επτά χρόνια. Από τον Απρίλιο του 2008 έχω τη χαρά να εργάζομαι στον ιδιόκτητο, σύγχρονο χώρο , επί της οδού Ήβης Αθανασιάδη 30 Α επίσης στο Παλαιό Φάληρο, τον οποίο σχεδίασα εξαρχής με πολύ μεράκι και αγάπη και προσπαθώ να προσφέρω όσο το δυνατό καλύτερα τις υπηρεσίες μου για την ανακούφιση και αποκατάσταση των ασθενών.

Μετεκπαίδευση:

  • 1993 Μάρτιος - Πτυχίο Λεμφοθεραπείας Prof.Foldi, Μόναχο
  • 1998 Ιανουάριος - Πτυχίο Affolter (για ασθενείς με νευρολογικά προβλήματα)
  • 1998 Δεκέμβριος - Πτυχίο Reflektorische Atemtherapie (για ασθενείς αναπνευστικά προβλήματα)
  • 1999 Μάϊος - Πτυχίο Manuelle Therapie (Akademie Boppard – DGMSM)
  • 1999 Ιούλιος - Πτυχίο Βασικής Εκπαίδευσης Bobath για ενήλικες (Rheinfelden Ελβετία)
  • 2000 Μάϊος - Πτυχίο Mc Kenzie A+B για προβλήματα Σπονδυλικής Στήλης
  • 2004 Ιούλιος - 2ος Κύκλος Εκπαίδευσης Bobath για Ενήλικες

Είμαι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών από το 2001 και μέλος της Γερμανικής Λεμφολογικής Εταιρείας Gesellschaft fur Lymphologie. Παρακολουθώ τακτικά συνέδρια Φυσιοθεραπείας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Γνωρίζω Γερμανικά , Αγγλικά και Τούρκικα.

Είμαι παντρεμένος με τη Χειρουργό Μαστού, Μαρουλιώ Σταθουλοπούλου και έχω ένα γιό.