Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην ιστοσελίδα του φυσιοθεραπευτηρίου μου, να σας ξεναγήσω στο χώρο μου αλλά και να σας γνωστοποιήσω τις παροχές και δυνατότητες θεραπείας που μπορώ να σας προσφέρω στο χώρο αυτό.

  • Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμουν στην Γερμανία και Ολλανδία λόγω των σπουδών μου προσπάθησα να πλαισιώσω και να στήσω όσο το δυνατό καλύτερα το θεραπευτικό πλάνο που θα μπορούσα να εφαρμόσω στους ασθενείς μου για να μπορέσω να τους βοηθήσω όσο το δυνατό καλύτερα και πιο αποτελεσματικά στο πρόβλημά τους. Από τα πρώτα μου βήματα ως θεραπευτής στόχος μου ήταν να εφαρμόσω τις κατάλληλες θεραπευτικές τεχνικές ώστε να μπορώ να βοηθήσω συστηματικά και στοχευμένα ανάλογα με την ππερίπτωση.
  • Γι αυτό πλαισίωσα τις βασικές μου σπουδές με εξειδικευμένες και σύγχρονες τεχνικές παρακολουθώντας ειδικά εκπαιδευτικά cources και σεμινάρια πράγμα που κάνω μέχρι και σήμερα με την κάθε ευκαιρία που μου δίνεται, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.
  • Η πρώτη μου αναγκαία μετεκπαίδευση ήταν η ολοκληρωμένη αποσυμφορητική θεραπεία με άλλα λόγια η Λεμφοθεραπεία γιατί στη Γερμανία η αναγκαιότητα αντιμετώπισης των λεμφοιδημάτων και η δυνατότητα εκπαίδευσης σε αυτή, ήταν πάντα σε υψηλά επίπεδα.
  • Η πληθώρα μυοσκελετικών προβλημάτων που συνάντησα στη συνέχεια με ώθησε στην εκμάθηση τεχνικών αποκατάστασης όπως η Manuelle Therapie ( χειροπρακτικές τεχνικές).
  • Τέλος θέλοντας να μπορέσω να αντιμετωπίσω καλύτερα τους νευρολογικούς ασθενείς όπως εγκεφαλικά επεισόδια, ασθενείς με τη νόσο του Parkinson και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έκανα την μετεκπαίδευση στη μέθοδο Bobath. Πάντα πίστευα ότι όλες οι γνώσεις αλλά και εμπειρίες που έχει ο κάθε θεραπευτής βγαίνουν στην ολοκληρωμένη θεραπεία που μπορεί να παρέχει στον κάθε ασθενή του με σκοπό την επίλυση του προβλήματος του.

Ο χώρος αυτός έχει διαμορφωθεί και στηθεί πριν από 10 χρόνια στην νεόδμητη πολυκατοικία νεοκλασικού στυλ με το δικό μου προσωπικό γούστο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες της δουλειάς μου.

Χώρος φωτεινός και υπερσύγχρονος κατάλληλα διαμορφωμένος για άτομα με κινητικά προβλήματα εμπνευσμένο και στημένο με βάση τα γερμανικά πρότυπα εργαστηρίων φυσιοθεραπείας λόγω της πολύχρονης παραμονής μου στην Γερμανία. Με εύκολη πρόσβαση και απευθείας είσοδο από την οδό Γερουλάνου ( ενα ήσυχο δρομάκι στο κεντρικό Φάληρο κάθετο στην οδό Ήβης Αθανασιάδου), ευκολία στο παρκάρισμα όλες τις ώρες της ημέρας.